Dövizdeki düşüş kafalara kazındı! 'TL in, Dolar out'

Daha önce Guinness Rekorlar Kitabı’na girdiği belirtilen Berber Ercan Buyruk, dolarda yaşanan sert düşüşü, müşterilerinin saçına sembol olarak kazıdı.

GÜNDEM 22.12.2021, 10:05
Dövizdeki düşüş kafalara kazındı! 'TL in, Dolar out'

Yıllardır Ankara’da erkek kuaförü işleten ve 2010’da 1 günde 366 kişiyi tıraş ederek Guinness Rekorlar Kitabı’na da giren Berber Buyruk, Antalya’nın Muratpaşa ilçesine taşınarak kentte bir salon açtı.

Euro ve Dolar’ın düşüşü kafaya kazındı

Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan gelişmeleri yakından takip eden Berber Buyruk, euro ve dolarda meydana gelen sert düşüşü saç modeli şeklinde tasarladı.

Bu saç modelini bir müşterinin saçına uygulayan Buyruk, Türk bayrağını öne çıkarırken, dolar ve euroyu ise ayak altında tasarladı. 

“TL in, Dolar out”

Bu mesleği 32 senedir yaptığını ifade eden Berber Buyruk, “Cumhurbaşkanımızın  sürpriz açıklamasıyla birlikte, euro ve doların alt seviyelere inmesi, bizleri bir vatandaş ve esnaf olarak çok sevindirdi. Bu mutluluğumu ben de saçlara yansıtmaya çalıştım. Böyle bir model çıktı. Türkiye’mizin, milletimizin gücünün, euro ve doların üzerinde olduğunu simgeleyen bir model tasarladım. Euro ve dolardaki düşüş kafalara kazındı” açıklamasını yaptı.

İran vatandaşı olduğu belirtilen Reza Haşemi ise saç modeline ilişkin “Modeli çok beğendim. TL in, Dolar out” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)