Dışişleri Bakanlığı Bakü’de yaşanan patlama ile ilgili taziye mesajı paylaştı

Dışişleri Bakanlığı dün gece Azerbaycan’da bir kişinin ölümü ve 24 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan patlama ile ilgili bir taziye mesajı paylaştı.

GÜNDEM 03.04.2022, 13:51 04.04.2022, 09:54
Dışişleri Bakanlığı Bakü’de yaşanan patlama ile ilgili taziye mesajı paylaştı

Dışişleri Bakanlığı dün gece Bakü’de meydana gelen patlamada hayatını kaybeden ve yaralanan insanlarla ilgili bir taziye mesajı paylaştı. Mesajda şu ifadelere yer verildi:

Azerbaycanlı kardeşlerimizin üzüntüsünü paylaşıyor ve olayda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ailelerine ise sabır ve başsağlığı diliyoruz. Olay esnasında yaralananlara da acil şifalar diliyoruz.

Ne olmuştu?

Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığı tarafından gece geç saatlerde yapılan açıklamada yerel zamanla saat 03:00 sıralarında Bakü’nün merkezinde yer alan Terlan Aliyarbeyov Sokağı'nda bulunan bir gece kulübünde bir patlama yaşandığı belirtilerek olay yerinde yangın çıktığı belirtilmişti. Azerbaycan makamlarından paylaşılan bilgilere göre patlama bir doğal gaz sızıntısı sonucunda meydana gelmiş ve olayda bir kişinin yaşamını yitirdiği ve 24 kişinin de yaralandığı açıklanmıştı.

Yorumlar (0)