Denizli’de pitbull, 13 yaşındaki çocuğa saldırdı 

Denizli Pamukkale’de gerçekleşen olayda pitbull cinsi köpek, 13 yaşındaki yabancı uyruklu çocuğa saldırdı. Önce kedilere sonra çocuğa saldıran köpek, Armin Darban isimli çocuğu kasığından yaraladı. Çocuğun hayatı tehlikesi bulunmuyor. 

GÜNDEM 27.12.2021, 08:22 27.12.2021, 09:40
Denizli’de pitbull, 13 yaşındaki çocuğa saldırdı 

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Zeytinköy mahallesinde gerçekleşen olayda, sokakta yürüyen 13 yaşındaki İran uyruklu Armin Darban Jafeti, pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Kasığından yaralanan ve hayati tehlikesi bulunmayan Armin Darban, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  



Köpeğin sahibi gözaltında 

Köpeğin sahibini bulmak için çalışma başlatan polis, İran uyruklu 24 yaşındaki sahibi M.A.’yı gözaltına alırken köpek de Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı personelleri tarafından gözetim altına alındı.  





“Önce kedilere sonra bana saldırdı” 

Olayın ardından konuşan 13 yaşındaki çocuk, akşam vakti arkadaşının evinden kendi evine doğru yola çıktığını, çöp konteynerinin yanında köpeğin sahibinin köpeğe yemek vermek için serbest bıraktığını ve köpeğin ilk kedilere sonra da kendisine saldırdığını dile getirdi. Çocuk, en yakın evin bahçesine sığınarak kurtulduğunu ifade etti. 



Yorumlar (0)