Denizli’de yangın söndürme helikopteri düştü! 2 kişi hayatını kaybetti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını sebebiyle Kastamonu’dan destek için hareket eden Rusya’ya ait bir yangın söndürme helikopteri Denizli’de düştü. İlk belirlemelere göre feci kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı. 

GÜNDEM 21.09.2022, 16:55 21.09.2022, 17:18
Denizli’de yangın söndürme helikopteri düştü! 2 kişi hayatını kaybetti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bugün öğle saatlerinde çıkan orman yangını, kısa sürede rüzgarın da etkisiyle büyüyerek geniş bir alana yayıldı. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, bölgedeki çalışmalara vakit kaybetmeden başladı. Çalışmalara diğer şehirlerden de destek ekipleri sevk edildi. Bu kapsamda Kastamonu’dan havalanarak Marmaris’e doğru hareket eden bir yangın söndürme helikopteri, Denizli’nin Çardak ilçesinde henüz bilinmeyen bir sebeple düştü.

2 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı

Edinilen ilk bilgilere göre, Rusya’ya ait olduğu öğrenilen helikopterin içindeki 2 kişi yaşamını yitirdi. 5 kişinin de yaralandığı açıklandı. Helikopterin düştüğü noktaya çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibinin sevk edildiği bildirildi. Helikopterin neden ve nasıl düştüğüne ilişkin ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 





Yorumlar (0)