Denizli’de bir garip olay… Cinayete kurban gitti sanıldı, başka yerden çıktı

Denizli’de gece yarısı bağrışma sesleri duyan bir kişi, gürültünün geldiği eve gitti. Dairedeki adamın verdiği ifadeleri çelişkili bulan komşu, durumu polise ihbar etti. Polis ekiplerinin belirli bir süre iletişim kuramadığı ve cinayete kurban gittiği zannedilen kadın, başka yerden çıktı.

GÜNDEM 16.07.2022, 11:29 18.07.2022, 09:16
Denizli’de bir garip olay… Cinayete kurban gitti sanıldı, başka yerden çıktı

Hadise, Denizli’nin ilçesi olan Pamukkale’ni Mehmetçik Mahallesinde yaşandı. Alınan bilgilendirmelere göre, bir kişi gece yarısı bağrışma sesi duydu. Günün aydınlanmasıyla beraber dışarda gördüğü kocayla durumu konuştu. Seslerin sebebini soran kişi, verilen çelişkili yanıtların ardından polise ihbarda bulundu.

Aramaları açmadılar

İhbar sonrasında olayın yaşandığı bölgeye polis ekipleri gönderildi. Polis ekipleri ihbar edilen eve giderek, olay yerini kontrol etmek istedi. Ancak kapıyı açan olmadı. Ekipler koca ve karının telefon numaralarına ulaştı fakat aramalara da kimse yanıt vermedi. Cinayetten şüphelenmeye başlayan ekipler zaman kaybetmemek için eve girmeyi düşündü.

Derin nefes alındı

Ekiplerin devamlı olarak arama yaptığı eş Y. İ.’nin uzun bir süre sonra telefonu açtı. Kadının dışarda olduğunu söylemesi üzerine rahat bir nefes alan ekipler, Y.İ.’yi bulunduğu yerden aldı. Evine götürülen kadın polise verdiği ifadesinde, “Bağrışmaların yoldan geliyordu. Düşünüldüğü gibi bir olumsuzluk bulunmuyor” dedi.

Yorumlar (0)