Denizli’de bir garip kumarhane baskını

Denizli’de, “Dairenizi kiralayacağım” diyerek bina sahibinden anahtarı alan bir kadın, kimseye haber vermeden aboneliklerini açtırdığı daireyi kumarhaneye çevirdi.

GÜNDEM 09.05.2021, 15:22 10.05.2021, 11:41
Denizli’de bir garip kumarhane baskını

Ev sahibinden habersiz olarak daireyi kumarhaneye çeviren kadının polis baskınındaki söz ve tavırları ise polisi adeta çileden çıkardı.

Hırsızlık ihbarına gidip kumarhaneyle karşılaştılar

Pamukkale ilçesi 15 Mayıs Mahallesi'nde yaşanan olayda metruk bir binada hırsızlık olduğu yönünde ihbar alan polis ekipleri adrese operasyon düzenledi.

Belirtilen binaya ulaşan polis ekipleri binada ışıkların açık olduğunu fakat bina kapısının dolapla kapatıldığını gördü. Kontrol amaçlı içeri giren ekipler bina içindeki bir daire kumar oynayan 10 kişi ile karşılaştı. Baskın sonrasında söz konusu adres ile ilgili yapılan incelemede ise bina sahibinin daireyi kiralamak isteyen bir kadına kontrol etmesi amacıyla verdiği ve kumarhaneden haberinin olmadığı belirlendi.

“Aç mı kalayım?”

Daireyi kumarhane olarak işletmek için kiraladığını dile getiren işletmeci kadın Deniz V. ise kendini savunup içeride tadilat yaptığını, ev sahibinin durumdan bilgisi olduğunu ve 2 gün sonra kumar oynatmaya başlayacağını belirterek, “Aç mı kalayım?” sözleriyle sergilediği pişkinlikle polisi çileden çıkardı.

 Polis ekiplerinin, "Bina sahibi senden şikâyetçi çünkü senin buradan olduğundan bile haberi yok” sözleri üzerine kadının, “Sizden korktuğu için şikâyetçi olmuştur” demesi ve rahat tavırları içeride kumar oynayanları da şaşkına çevirdi.

İçeride kısıtlamayı ihlal eden 10 kişiye sosyal mesafeyi ihlal de eklenerek 75 bin lira idari para cezası uygulandı. Kumarhane işletmecisi kadın Deniz V. ise polise mukavemet, yasa dışı kumar oynatma ve uyuşturucu kullanma sebepleriyle gözaltına alındı.

Durumdan polislerin gelmesiyle haberdar olduğunu söyleyen bina sahibi ise, “Bu kadının daireyi kumarhaneye çevireceğinden haberim yoktu. Benden daireyi kiralamak için anahtarı aldı. Daha sonrada abonelikleri açtırıp kumar oynatmaya başlamış” dedi.

Yorumlar (0)