Davutoğlu: Selçuk Özdağ'a saldırı siyasi terördür!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde yapılan saldırıya dair açıklamada bulunan Ahmet Davutoğlu, saldırıyı "siyasi terör" olarak nitelendirdi.

GÜNDEM 15.01.2021, 15:56 15.01.2021, 16:05
Davutoğlu: Selçuk Özdağ'a saldırı siyasi terördür!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, başkent Ankara'daki evinin önünde aracına binerken bir grup sopalı kişinin saldırısına uğradı.

Yüzüne ve başına darbe alan Selçuk Özdağ'ı, silahını havaya ateş ederek grubu dağıtan makam şoförü kurtardı.

Ankara Valiliği, saldırganların yakalanması için çalışma başlattığını duyurdu.

Selçuk Özdağ hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ahmet Davutoğlu'ndan sert tepki!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yönelik sopalı saldırıya dair sert açıklamalarda bulundu.

Twitter hesabından canlı yayın yapan Ahmet Davutoğlu, bir siyasetçinin evinin önünde bir grubun saldırıya uğramasını "terör faaliyeti" olarak nitelendirdi.

Türkiye'nin en tanınmış siyasetçilerinden birine, milletin beraberliği ve birliği için her zaman büyük çaba gösteren, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ Araştırma Komisyonunda büyük mücadeleler veren bir siyasiye yapılan saldırı hakkında gereğinin yapılması gerektiğini kaydeden Ahmet Davutoğlu, saldırının hiçbir şekilde üzeri örtülemeyecek, suskun kalınamayacak bir siyasi terör olduğunu vurguladı.

Davutoğlu; yola kararlılıkla çıktıklarını, ister bu tarz mafyavari çeteler ister terör örgütü olsun, karşılarına kimler çıkarsa çıksın son nefeslerine kadar hukuk mücadelesini sürdüreceklerini ve geri adım atmayacaklarını ifade etti.

Yorumlar (0)