Davutoğlu'nu konuk etti, programına son verildi

Dün eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu konuk etmesinin ardından, Yavuz Oğhan'ın Sputnik'te yaptığı radyo programlarına son verildi.

GÜNDEM 19.07.2019, 19:45
Davutoğlu'nu konuk etti, programına son verildi

Gazeteci Yavuz Oğhan'ın Sputnik'te yaptığı "Bidebunu dinle" ve İsmail Saymaz ile Akif Beki ile birlikte yaptığı "Söylemesi Bizden" programları sonladırıldı.

Gazeteci Yavuz Oğhan, Rus haber ajansı Sputnik ve RS FM'deki programlarının bitirildiğini açıkladı.

Twitter hesabından açıklama yapan Oğhan, kendisine ait YouTube kanalı 'bidebunuizle'de dün eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu konuk etmelerinin ardından Sputnik'in programlarını sonlandırdığını duyurdu.

DAVUTOĞLU TEPKİ GÖSTERDİ

Davutoğlu, Twitter'dan, "Dün benimle mülakat gerçekleştiren üç basın mensubu@ yavuzoghan @makifbeki ve @ismailsaymaz ‘ın programlarına son verilmesinden büyük üzüntü duydum. Kendileri sadece gazetecilik yaptılar. Bu kararın hiç bir izahı yok. Her kapıyı kapatsalar da biz yeni kapı açacak, susmayacağız." diyerek karara tepkisini gösterdi.

Yavuz Oğhan, dün İsmail Saymaz ve Akif Beki ile Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ağırlamıştı. Davutoğlu programda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümete karşı eleştirilerini dile getirmiş, başta yeni parti olmak üzere hakkında merak edilenleri cevaplamıştı.

Yorumlar (0)