Davutoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: "Kimse hain diyemez"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Bu kutlu çatıdan ayrılanların hiçbirinin esamesi okunmamıştır" sözlerine Ahmet Davutoğlu'ndan yanıt gecikmedi. Davutoğlu, "Seçilerek geldim kimse bana hain diyemez" dedi.

GÜNDEM 23.08.2019, 23:47
Davutoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: "Kimse hain diyemez"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın isim vermeden "Bu kutlu çatıdan ayrılanların hiçbirinin esamesi okunmamıştır bundan sonra da okunmayacaktır" diyerek eleştirdiği eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan yanıt geldi.

"BU GİDİŞE İTİRAZIMIZ VAR"

Sakarya Dostları Platformu'nda açıklama yapan Davutoğlu, "Kim ne derse desin bu gidişe itirazımız var. Ben bu ülkenin başbakanlığını yaptım. Seçilerek geldim kimse bana hain diyemez. Kumpaslar kurulduğunda, bu parti bölünmesin diye başbakanlık makamını arkamıza bakmadan terk ettiğimizde mi hain olduk. Bu milletin çıkarına aykırı tek bir adımımız varsa söyleyin. Buradan meydan okuyoruz" ifadelerini kullandı.

"BU YOL HİÇ KÜSMEYENLERİN YOLUDUR"

"Eğer bugün konuşuyorsak buna ihtiyaç var." diyen Davutoğlu, "Biz bir ümit rüzgarı estirmeye yeni bir gelecek inşa etmeye geliyoruz. Bu milletin üzerine çökmüş karamsarlık bulutlarını dağıtmaya geliyoruz. Konya'da yeni bir hal dedik. Yeni bir hali yeni bir yola bağlayalım. Bu yol küskünlerin yolu değil hiç kimseye küsmeyenlerin yoludur. Allah yolumuzu açık etsin." şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)