Darp, rehin, gasp... 10 gün evli kaldı, başına gelmeyen kalmadı!

Ankara'da ikamet eden Feyyaz Kılıç, bir tanıdığı aracılığıyla Adana'da yaşayan Kadriye Kılıç ile dini nikah yoluyla evlendi. Resmi nikah hazırlıklarına başlayan Feyyaz Kılıç takılar, başlık parası ve düğün hazırlıkları için 50 bin liraya yakın para harcadı. Fakat iddiaya göre eşi, 3 gün sonra çeşitli gerekçelerle ailesinin yanına Adana'ya döndü. Eşini almak için Adana'ya gitmeye karar veren Kılıç, eşinin ailesi tarafından darp edildi. Evlilik yalanıyla dolandırıldığını öne süren Kılıç, suç duyurusunda bulundu.

GÜNDEM 04.02.2022, 15:45 06.02.2022, 09:28
Darp, rehin, gasp... 10 gün evli kaldı, başına gelmeyen kalmadı!

Ankara'da ikamet eden Feyyaz Kılıç, bir komşusunun vesilesiyle tanıştığı Kadriye Kılıç'la evlenmek istedi. Kız istemek için Adana’ya giden Feyyaz Kılıç, ailenin bitmeyen istekleri ile karşılaştı. Yaklaşık 22 bin lira başlık parası, 18 bin liralık altın taleplerini karşılayan Feyyaz Kılıç, dini nikah kıyarak Kadriye Kılıç ile evlendi.

Hem dolandırıldı hem de darp edildi

Resmi nikah hazırlıklarına başlayan Feyyaz Kılıç, eşine ve eşinin ailesine 10 bin TL değerinde elbiseler aldı. Fakat evlendikten 3 gün sonra eşi Kadriye Kılıç, birtakım bahanelerle ailesinin yanına Adana'ya döndü. Yeniden Adana'ya giderek eşini ve ailesini ikna eden Kılıç, eşini alarak evine döndü. Bu kez de genç adam, eşinin, "altınlarımı çaldırdım" sözleriyle şok yaşadı. Karakola giderek şikayetçi olmaya çalışan adam, eşinin ailesi tarafından darp edildi. Bu süre zarfında eşi yeniden Adana'ya döndü. Eşinin babası Hıdır Kılıç tarafından Adana'ya davet edilen Feyyaz Kılıç, bu defa da silah zoruyla bir çiftlikte rehin alınarak darp edildi. Hastaneden darp raporu alan Kılıç, 50 bin TL dolandırıldığını belirterek aileden şikayetçi oldu.

“10 gün evli kaldık”

Yaşadıklarını teker teker anlatan Feyyaz Kılıç, “Ankara'da komşumuz sayesinde Adana’dan bir kızla tanıştım. Ardından ailemle beraber kızın ailesiyle tanışmak için Adana'ya gittik. Aradan geçen 3 günde ortak bir kararla kızla evlendik. Evliliğimizin 3’üncü gününe kadar bir problem yoktu. 4’üncü gün eşim soğuk davranmaya başladı. Aramızda hiçbir sorun yoktu fakat ailesi gelip eşimi yanımdan götürdü. Aradan 2 gün geçince ailemle beraber eşimin evine gittik ve problemi çözdük. Bu defa ise 2 gün aynı evde kaldık. Bu süre zarfında resmi nikah için ikamet adresimi Adana'ya aldırmak istedim. Kaymakamlığa giderken eşimde 18 bin liralık altın vardı. Eve döndüğüm zaman eşim altınları çaldırdığını iddia etti. Olayı bildirmek için ertesi gün karakola gitmek istedim ancak ‘eşim kolum ağrıyor, ayağım ağrıyor' diyerek gelmek istemedi. Bunun üzerine ablasının davetiyle evine yemeğe gittik. Orada ailesi ağıza alınmayacak şekilde bana hakaretlerde bulundular ve beni darp ettiler. O gün ailesi, eşimi tekrar yanımdan aldı. Ben hastaneye giderek darp raporu aldım. 10 gün sonra tekrar ailemle birlikte barışmak için evlerine gittik fakat tekrar darp edildim” şeklinde konuştu.

“Ölümle tehdit ediyorlar”

Kısa süreli evliliğinin ardından hayatının kabusa döndüğünü belirten Feyyaz Kılıç, “Bu olay üzerine tabii Adana'da fazla kalamadık. Ankara'ya geldikten sonra yeniden eşimin babasını aradım ve eşimle barışmak istediğimi ilettim. Beni Adana'ya davet etti. Gittiğimde beni arabaya bindirerek bir çiftliğe götürdü. Orada beni rehin tuttu, silahıyla darp etti. Olayın ardından yine hastaneye giderek rapor aldım. Yetkililerden yardım talep ediyorum. Benim maddi-manevi yaşadığım problemlere destek olsunlar. Az bir para değil beni 50 Bin lira zarara soktular. Yaklaşık 18 Bin liralık altın, 10 Bin liralık elbise ve başlık parası verdim. Son 2 senedir ölümle tehdit ediyorlar. Hayatımdan sıkıldım. Lütfen yardım edin” sözleriyle yetkililerden yardım istedi.

Yorumlar (0)