Darp edilen şahıs, hıncını hastane polisinden çıkardı

Samsun’da sokak ortasında darp edildikten sonra aldığı yaralar nedeniyle hastaneye kaldırılan şahıs ortalığı birbirine kattı.

GÜNDEM 27.04.2021, 16:41 28.04.2021, 12:12
Darp edilen şahıs, hıncını hastane polisinden çıkardı

Hastanede görevli polislerin kendisine yardım etmek istemesine sinirlenen şahıs, bir anda polise tokat atmaya başladı. O anlar ise hastanedeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Yardım eline tokatla karşılık verdi

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde Gazi Devlet Hastanesinde yaşandı.

Henüz kim olduğu tespit edilemeyen kişi ya da kişiler tarafından sokak ortasında darp edilen Ş.Y. aldığı darbeler nedeniyle yaralanıp hastanelik oldu. Yaralı Ş.Y. vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak tedavisi için Gazi Devlet Hastanesine götürüldü. Hastaneye ulaştıktan sonra o esnada Ş.Y’nin yanına yardım amacıyla hastanede görevli polis memuru H.Ç. yanaştı. Kendisini kimlerin darp ettiğini soran polis memuru H.Ç’ye, aniden oturduğu yerden kalkan yaralı Ş.Y. tokat attı.

Gözaltına alındı

Olay üzerine gözaltına alınan Ş.Y. hastanedeki işlemlerinin ardından polis merkezine götürüldü.görevli memura mukavemetten ifadesi alınan Ş.Y daha sonra ise adliyeye sevk edildi. Alkollü olduğu için kendisini kimlerin darp ettiğini ve polise tokat atma anını hatırlamadığını söyleyen Ş.Y. nöbetçi mahkemenin kararıyla adli kontrol şartıyla salıverildi.

Yorumlar (0)