Cumhurbaşkanlığı: Yaralar en kısa zamanda sarılacak!

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, Elazığ'da dün akşam saatlerinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından birlik ve beraberlik içinde tüm yaraların en kısa zamanda sarılacağını ifade etti. 

GÜNDEM 25.01.2020, 12:47
Cumhurbaşkanlığı: Yaralar en kısa zamanda sarılacak!

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, dün saat 20.55'te Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "Hepimize geçmiş olsun. Can kaybı yaşanmaması en büyük temennimizdir." ifadelerini kullandı.

Tüm kurumların seferber edildiğini kaydeden Kalın, "Vatandaşlarımızın yetkililerin açıklama ve yönlendirmelerini takip etmelerini rica ediyoruz." açıklamasını yaptı. 

"Bütün imkânlar seferber edildi"

Kalın, bütün imkânların seferber edildiğine ve çalışmaların aralıksız devam ettiğine dikkat çekerek, "Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum." ifadesine yer verdi. 

Vatandaşların İhtiyaçlarının karşılandığını belirten Kalın, "Birlik ve beraberlik içinde yaralar en kısa zamanda sarılacaktır." diye ekledi. 

"Devletimiz ilgili tüm kurumlarıyla olayın takipçisidir"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan da Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklama geldi. 

Altun, "Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun! Devletimiz ilgili tüm kurumlarıyla olayın takipçisidir, vatandaşlarımızın emniyeti, can güvenliği önceliğimizdir. Allah milletimizi her daim korusun, kollasın." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)