Cumhurbaşkanı’ndan vahşice katledilen Başak Cengiz’in ailesine ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde İstanbul Ataşehir’de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz’in Ankara’da bulunan ailesine bir taziyet ziyareti gerçekleştirdi.

GÜNDEM 16.11.2021, 13:59 17.11.2021, 09:25
Cumhurbaşkanı’ndan vahşice katledilen Başak Cengiz’in ailesine ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve kamuoyunda büyük olay yaratan Başak Cengiz’in öldürülmesinin yankıları sürerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan talihsiz kızın ailesine taziye ziyaretinde bulunuyor.

Aile ile tek tek konuşmuştu

 Daha önce telefonda görüştüğü genç kızın babası Avni Cengiz’e; “Hepimizin başı sağ olsun. Allah hepinize sabırlar versin. Rabbim kızını, cennetiyle müşerref kılsın” şeklinde konuşmuştu.

 Başak Cengiz’in annesi Beyhan Cengiz ile de görüşen Erdoğan, "Rabbim sizin yar ve yardımcımız olsun inşallah. Maalesef bu dünyada bu tip hainler ve caniler varmış. Allah hepinizin sabrınızı arttırsın " diyerek üzüntülerini iletmişti.

Diğer liderler de yalnız bırakmadı

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu da aileyi ziyaret etmişti. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün yaptığı grup konuşmasında yaşanan bu vahşi olaya da geniş yer verdi ve olayı kınadı. 

Yorumlar (0)