Cumhurbaşkanı'nın 'Yanındayız' sözlerinin ardından Süleyman Soylu'dan ilk açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son dönemdeki iddialar üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine ilişkin destek açıklamasının ardından Twitter hesabından "Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız" açıklamasını yaptı.

GÜNDEM 26.05.2021, 17:02 27.05.2021, 14:49
Cumhurbaşkanı'nın 'Yanındayız' sözlerinin ardından Süleyman Soylu'dan ilk açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine yönelik destek açıklaması hakkında bir paylaşım yaptı.

“Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın emrindeyiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin bugünkü grup toplantısında, "Terör örgütleriyle mücadelede olduğu suç örgütleriyle olan mücadelede de İçişleri Bakanımızın hep yanında olduk, yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz" sözlerini kullanmıştı.

Bunun üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Sayın Cumhurbaşkanımızın emrinde olduk, emrindeyiz, emrinde olacağız" açıklamasını yaptı.

“Bu tezgahı bozacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü açıklamasında, Süleyman Soylu’yu hedef alan son dönemdeki saldırıların arkasında Türkiye’deki güven ikliminden duyulan rahatsızlıkların olduğunu belirtirken “İçişleri Bakanımızın hep yanında olduk, yanında olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullanmış ve şunları söylemişti:

"Terör örgütleriyle mücadelede olduğu gibi bugün suç örgütleriyle mücadelede de İçişleri Bakanımızın hep yanında olduk, yanındayız ve yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu saldırılarda hedefin, direkt İçişleri Bakanımız olmadığını ve büyük Türkiye'nin inşasındaki gayretler olduğunu anlamak için bu saldırıları gerçekleştirenlerin kullandıkları araçlara ve onların siluetlerine bakmak yeterlidir. Türkiye’de senelerce başbakanlık, bakanlık ve Meclis Başkanlığı görevinde bulunmuş, partimizin genel başkanlığını yapmış Binali Yıldırım’ın da oğlu üzerinden hedefe konulması, bunların asıl niyetini ortaya koyan başka işarettir. Şu ana kadar nasıl bizzat şahsımız, çalışma arkadaşlarımız ve partimiz üzerinden devletimize ve ülkemize yönelik saldırılara eyvallah demediysek, bu son tezgahı da Allah'ın izniyle bozacağız, o yüzden hiç endişeniz olmasın. O yüzden buradan herkese sesleniyorum; Bayan Meral, Bay Kemal buradan size ekmek çıkmaz, uğraşmayın."

Yorumlar (0)