Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ayakta alkışlanan konuşması

Partisinin 21 yıllık çalışmalarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu milletin son ferdi de şehit olmadan tek karış toprağını kirletemeyeceksiniz” dedi. Bu sözler ayakta alkışlandı. 

GÜNDEM 04.06.2022, 12:41 05.06.2022, 10:33
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ayakta alkışlanan konuşması

AK Parti’nin Kızılcaham kampında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu milletin son ferdi nefesini tüketmenden milletimizi esir alamayacaksınız” sözlerini kullanırken, bu konuşması salonda ayakta alkışlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

“Türkiye üzerine oyun oynanıyor”

Türkiye üzerinde oyun oynandığının farkında olduklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Karşımıza çıkartılan aktörlerin aparat, kampanyaların proje olduğunu biliyor, bu aparatların yularını ellerinde tutan kişilere, projelerin gerçek sahiplerine karşı asıl mücadeleyi veriyoruz” sözlerini kullandı.

“Bu milleti esir alamayacaksınız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı:

“Biz ‘Başaramayacaksınız’ şeklinde meydan okudukça üzerimize yeni araç ve yöntemlerle gelmeye devam edenlere de diyoruz ki; sinsi senaryolarınızı, bu aziz milletin son ferdi de toprağa düşmeden hayata geçiremeyeceksiniz. Biz istiklal ve istikbal diyerek mücadele bayrağını yukarıya çektikçe ayağımıza çelme takanlara diyoruz ki; bu milletin son ferdi de şehit olmadan, vatanımızın toprağını kirletemeyeceksiniz. Biz güçlü ve büyük Türkiye sözleriyle hedeflerimize kilitlendikçe, bir kin ve nefretle üzerimize saldıran kişilere diyoruz ki; bu milleti, son ferdi de nefesini tüketmeden esir alamayacaksınız.”

Yorumlar (0)