Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Nevruz mesajı 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Nevruz Günü kutlamaları kapsamında mesajını yayınladı. Erdoğan mesajında, “Nevruz’un yeşerttiği umutla ve heyecanla insanlık için müreffeh bir gelecek inşa edeceğiz.” cümlelerine yer verdi. 

GÜNDEM 21.03.2021, 09:56 21.03.2021, 12:09
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Nevruz mesajı 

Dünya Nevruz Günü kutlamaları kapsamında mesajlarını yayınlayan siyasiler arasına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının yayınladığı mesajda barış, refah ve güven dolu bir gelecek amaçlandığı yer alıyor. Mesajın içeriğinde, “Nevruz’un yeşerttiği umutla ve heyecanla hem ülkemiz hem de bütün insanlık için daha adil, müreffeh ve güvenli bir geleceği omuz omuza inşa etmeyi sürdüreceğiz.” ifadeleri dikkat çekiyor.



“Baharın müjdecisi Nevruz”

Erdoğan mesajında, Orta Asya Bölgesi’nden Anadolu ve Balkanlara yayılan geniş coğrafyada Nevruz’un binlerce yıldır coşkuyla kutlandığından, Nevruz’un heyecan ve umudu yeşerttiğinden ve ayrıca bugünün getirdiği birlik ve dayanışma duygularının dünya genelinde kök salması yönünde dileklerinden bahsetti.

“Genci, yaşlısı, kadını ve erkeğiyle inşa edeceğiz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine müreffeh, adil ve güvenli geleceği genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla ve erkeğiyle inşa edecekleri ve bunu sürdürecekleri yönünde devam etti. 

Yorumlar (0)