Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na yanıt: Akıl karı değil!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Etik Eğitimi ve Etik Eğitici Yetiştirilmesi İş Birliği Protokolü İmza Töreni'ne katıldı. Törende konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ailesini hedef gösteren iddialarda bulunan Kılıçdaroğlu’nun iddialarına da yanıt verdi.

GÜNDEM 26.05.2022, 16:03
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na yanıt: Akıl karı değil!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Etik Eğitimi ve Etik Eğitici Yetiştirilmesi İş Birliği Protokolü İmza Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende gerçekleştirdiği konuşmasında "Kamu görevlilerimiz hakkında demokratik hukuk devletinin sınırları haricinde söz söyleyenler, bu devletin de milletin de düşmanlarıdır. Görevini yerine getiren her bir kamu çalışanının teminatı hukukun tam kendisidir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’da Kılıçdaroğlu’na sert tepki

Açıklamalarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ailesini hedef gösteren iddialarda bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na da sert tepki gösterdi. Erdoğan: "Cumhurbaşkanının ailesini hedef olarak gösterip böyle bir süreç işletmek asla akıl karı değildir" dedi.

Yorumlar (0)