Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kanal İstanbul' açıklaması: İnadına yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kanal İstanbul'a ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Engel olmaya çalışıyorlar ya; Kanal İstanbul projemizin etüt çerçevesinde yer alan tüm teknik faaliyetler tamamlandı, diğer adımlar için de gerekli faaliyetleri başlatıyoruz. Onlara rağmen Kanal İstanbul yapılacak, inadına yapacağız.'' dedi.

GÜNDEM 24.02.2021, 18:51 24.02.2021, 18:59
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kanal İstanbul' açıklaması: İnadına yapacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşma gerçekleştirdi. 

Erdoğan, "Bu CHP'lilerden bu tarz şeyleri duydunuz mu? Bunların kitabında hizmet diye bir şey var mı? Biz bu millete hizmet yapmaya geldik, efendi olmaya gelmedik. Engel olmaya çalışıyorlar ya; Kanal İstanbul projemizin etüt çerçevesinde yer alan tüm teknik faaliyetler tamamlandı, diğer adımlar için de gerekli faaliyetleri başlatıyoruz. Onlara rağmen Kanal İstanbul yapılacak, inadına yapacağız. Kanal İstanbul ile kentimiz nasıl güzelleşecek, İstanbul nasıl bir başka kent olacak, bunu da herkes görecek. Buna da alkışlayacaklar." şeklinde konuştu.

''Hatalarımız da yok değil''

Erdoğan, ''Hizmet mücadelesinde tabii ki eksiklerimiz olmuştur, belki hatalarımız da olmuştur. Hiç kimse kuşkulanmasın, hepsi de giderilir, hepsi de çözülür. Önemli olan Türkiye'ye ve vatandaşa hizmet heyecanını, iradesini güçlendirerek devam ettirmektir.'' dedi.

Yorumlar (0)