Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaret etmişti, temaslı şüphesiyle izolasyona girdi

Geçtiğimiz Cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Rize ziyareti sırasında makamında ağırlayan Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda temaslı olduğu şüphesi ile izolasyona girdiğini söyledi.

GÜNDEM 16.02.2021, 12:03 17.02.2021, 09:04 Hanife
Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaret etmişti, temaslı şüphesiyle izolasyona girdi

Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, temaslı şüphesiyle İzolasyonda olduğunu bu yüzden AK Parti il kongresini Tv'den takip ettiğini belirtti.

Özer, paylaşımında İl Başkanı İshak Alim ve ekibini tebrik edip başarılar dileyerek, “Gururumuzsun Recep Tayyip Erdoğan” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı makamında ağırlayan Belediye Başkanı Özer, Erdoğan’a hediye sunmuş ve bu sunum sırasında ikilinin maskesiz poz verdiği görülmüştü.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir sonraki gün ise Rize-Artvin Havalimanı inşaatı ve Ayder Yaylası Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmalarını inceleyeceği ziyaretlerini iptal edip, Elazığ’da vefat eden Hafız Abdullah Nazırlı’nın cenazesine katılmak üzere Güneysu ilçesinden helikopterle Trabzon Havalimanı’na hareket etmiş buradan da uçakla Elazığ’a geçmişti.



“Salon lebaleb dolu” demişti

Cenaze töreninin sonra Rize’ye dönen Erdoğan’ın dün katıldığı AKP İl Kongresi’nde “Salgının olduğu bir dönemde kongre yapıyoruz ve Rize’de salon lebaleb dolu” sözleri ise dikkat çekmişti.
 

Yorumlar (0)