Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yaptığımız siyaset, hizmet ve eser siyasetidir

Zeytinburnu Millet Bahçesi ve Buz Adası Açılış Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yaptığımız siyasetin tek bir adı vardır, o da hizmet ve eser siyasetidir” dedi. 

GÜNDEM 14.10.2022, 16:34 15.10.2022, 16:38
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yaptığımız siyaset, hizmet ve eser siyasetidir

Zeytinburnu Millet Bahçesi ve Buz Adası Açılış Töreni’nde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündemdeki konulara ilişkin önemli mesajlar verdi. 2023 seçimlerinin tüm Türkiye için kritik bir eşik olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2023'te tercihinizi son derece dikkatli yapmanızı sizden rica ediyorum. Eski Türkiye'nin kriz, istikrarsızlık ve kaos günlerine yeniden dönersek, bu tarihi fırsatı kaçırmış oluruz” şeklinde konuştu. 

“İstanbul aşığı bir cumhurbaşkanınız olduğunu bilin”

İstanbul’un kendisi için bambaşka bir anlamı olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Fatih’in milletimize emaneti İstanbul, yalnızca ülkemizin değil, bütün dünyanın gözde kentidir. İstanbul aşığı bir cumhurbaşkanınız olduğunu bilin.  İstanbul’un kıymetli ilçelerinden Zeytinburnu’nda, toplu konut ve kentsel dönüşüm konusunda önemli adımlar attık. Vatandaşlarımıza sunduğumuz millet bahçemizin yanı sıra toplam 286 konut ve 14 iş yeri de şu an yapılıyor. Şunu net bir şekilde söylüyorum. Bay Kemal, sen bizim hem bu ülkeye hem de sınırlarımızın ötesine kazandırdığımız eserlerle ancak turistik seyahat yaparsın” ifadelerini kullandı. 

“Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz”

AK Parti hükümetleri döneminde İstanbul’a büyük yatırımlar yapıldığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bir dönem İstanbul’da görülen çarpık kentleşme problemi, Zeytinburnu’nda da vardı. Şimdi ise son derece kıymetli ve aydınlık hamleleri bu güzel ilçemiz için hayata geçiriyoruz. Yaptığımız siyasetin tek bir adı vardır, o da hizmet ve eser siyasetidir. Küresel ekonomide hissedilen bazı sıkıntıları aştığımız da ortadadır. Kısa süre önce duyurduğumuz sosyal konut projesiyle, inşallah milyonlarca vatandaşımızı konut sahibi yapacağız. Yarın, şu an hissedilen sıkıntıların hepsini aşmış olacağız. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz” dedi. 



Yorumlar (0)