Cumhurbaşkanı Erdoğan, samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz'in ailesiyle görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hiç tanımadığı bir kişi tarafından İstanbul'da samuray kılıcıyla katledilen genç kadın Başak Cengiz'in ailesiyle telefonda görüşerek başsağlığı diledi.

GÜNDEM 13.11.2021, 15:50 14.11.2021, 15:53
Cumhurbaşkanı Erdoğan, samuray kılıcıyla katledilen Başak Cengiz'in ailesiyle görüştü

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün ziyaret gerçekleştirdiği Başak Cengiz'in ailesiyle görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, aileye sabır ve başsağlığı diledi.

Erdoğan’dan, acılı aileye başsağlığı telefonu

Adalet Bakanı Gül, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Milletvekili Emrullah İşler ve Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan ile birlikte; İstanbul Ataşehir'de kılıçlı saldırı sonucunda yaşamını yitiren mimar Başak Cengiz'in Ankara'daki ailesine başsağlığı ziyareti gerçekleştirdi.

Cengiz'in ailesine başsağlığı dileyen Abdulhamit Gül, ardından acılı aileyi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü.

“Böyle caniler ne yazık ki varmış”'

Erdoğan, Başak Cengiz'in babası Avni Cengiz'e, "Başımız sağ olsun, Allah sabır versin. Rabbim cemaliyle, cennetiyle kızımızı müşerref kılsın" sözlerini kullanırken, anne Beyhan Cengiz ile de konuşan Erdoğan, "Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Bu dünyada ne yazık ki böyle hainler ve caniler varmış. Allah sabır versin" şeklinde konuştu.

“Hakettiği cezayı alacak”

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Adalet Bakanı Gül, “Başak kızımızın ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Başak'a Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Onu sevdiklerinden, hayattan koparan cani hak ettiği cezayı mutlaka alacaktır" açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)