Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ruhani ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Boşnak Üyesi Şefik Caferoviç ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile bir telefon görüşmesi yaptı.

GÜNDEM 21.07.2021, 21:12 24.07.2021, 20:19
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ruhani ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani, söz konusu görüşmede, karşılıklı olarak Kurban Bayramı tebriğinde bulundu.

Türkiye-İran ilişkileri ve bölgesel hususların da ele alındığı görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile bugüne dek yürüttükleri yüksek seviyedeki yakın diyaloğu ve iş birliğini İran'da görevi devralacak yeni yönetimle de geliştirerek devam ettireceklerine inandığını dile getirdi.

Erdoğan, Caferoviç ile de görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Boşnak Üyesi Şefik Caferoviç ile de bir telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Boşnak Üyesi Caferoviç, söz konusu görüşmede, karşılıklı olarak Kurban Bayramı tebriğinde bulundu.

Yorumlar (0)