Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prens Selman’la görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sene Endonezya’da gerçekleştirilen G20 Liderler Zirvesi kapsamında Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ile bir araya geldi. 

GÜNDEM 15.11.2022, 09:49
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prens Selman’la görüştü

G20 Liderler Zirvesi, bu sene Endonezya’nın Bali adasında düzenleniyor. Tüm dünyanın gözünü çevirdiği dev zirve için Apurva Kempinski’ye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada zirvenin resmi karşılama törenine katıldı. Endonezya Devlet Başkanı Joko Widodo ile bir toplantı gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikili ilişkiler ve küresel gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulundu. 

Bakanlar da toplantıda yer aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zirve kapsamında son görüştüğü isim, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman oldu. Apurva Kempinski’de bir araya gelen iki liderin görüşmesi basına kapalı gerçekleştirildi. Kritik toplantıda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer aldı.

Yorumlar (0)