Cumhurbaşkanı Erdoğan New York'ta yürüyüş yaptı, yoğun ilgi gördü

ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'taki Central Park'ta yürüyüş yaptı. Yürüyüşünün ardından bir restorana oturan Erdoğan’ın yanına gelen bir bisikletçi, "Dünyanın en iyi başkanı” diye bahsettiği Erdoğan ile öz çekim yaptı.

GÜNDEM 18.09.2022, 12:26 18.09.2022, 17:11
Cumhurbaşkanı Erdoğan New York'ta yürüyüş yaptı, yoğun ilgi gördü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diplomasi temasları sürüyor. Özbekistan'da çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Erdoğan'ın yeni durağıysa Amerika Birleşik Devletleri oldu. Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu'na katılmak için Şanghay Zirvesi sonrasında Amerika Birleşik Devletleri'ne giden Erdoğan'a eşi ile beraberindeki heyet eşlik etti.

Erdoğan'a çevredeki vatandaşların ilgisi yoğundu

Yolculuk sonrasında New York'ta yer alan Türk Evi'ne gelen Erdoğan, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sonrasında genel kuruldan önceki sabah saatlerinde şehirdeki Central Park'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan burada bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Yabancı vatandaşlar Erdoğan'ı görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gören yabancı vatandaşlar burada şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Bölge halkı tarafından yoğun bir ilgiyle karşı karşıya kalan Erdoğan, çiftlerle ve gençlerle uzun bir süre sohbet etti ve kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen kişileri de kırmadı.

Burkina Fasolu bisikletçi Erdoğan'ın yanına gitti

Bununla birlikte Burkina Fasolu bisikletçi Michael, restoranda oturan Erdoğan'ın yanına gitti. Michael o anları telefon kamerasından kaydetti ve "Dünyanın en iyi başkanı" diyerek bir öz çekim gerçekleştirdi. Erdoğan da bisikletçi hayranına İngilizce olarak, "Tanıştığımıza çok memnun oldum." dedi. Sosyal medya kullanıcıları paylaşılan o anlara yoğun ilgi gösterdi.

Yorumlar (0)