Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajı verdi: Yeni sınır ötesi harekat geliyor!

AK Parti’nin Kızılcahamam kampında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni harekatlarla birlikte güvenlik hattında ortaya çıkan eksikleri tamamlayacağız. Titizlikle bu çalışmaları titizlikle yürütüyoruz” sözlerini kullandı. 

GÜNDEM 04.06.2022, 12:11
Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajı verdi: Yeni sınır ötesi harekat geliyor!

Kızılcahamam’da AK Parti’nin kampı başlarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan kampın açılışında açıklamalarda bulundu.

"Güçlü bir orduya sahip olmak zorunluluktur"

Dünyanın en modern orduları arasına Türk Silahlı Kuvvetleri'ni katacak adımların atıldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır ötesi operasyonlar için yeni harekat mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Güçlü bir orduya sahip olmak tercih değil, zorunluluktur. İçten içe ordumuzu çürütmek, zafiyete düşürmek, kadim ve tarihi değerleri ile bağını koparmak hedefiyle her yola başvurdular.” sözlerini kullandı.

"Yeni harekatlarla güvenlik hattındaki eksikleri tamamlayacağız"

Erdoğan, açıklamalarını şöyle tamamladı:

"Her dönem farklı kişiler ve araçlar kullandılar. Son olarak bu emellerine FETÖ ihanet çetesi ile ulaşmaya çalıştılar. Hamdolsun bu oyunu milletimiz ile beraber bozduk. 

Güney sınırımızda kurulmaya çalışılan terör koridorunu darmadağın ettik. Harekatlarla 500 bin kişiyi güvenli bölgelere yerleştirdik. Güvenlik hattında ortaya çıkan eksikleri yeni harekatlarla tamamlayacağız. Titizlikle bu çalışmaları yürütüyoruz.”

Yorumlar (0)