Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Kazımi ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Mustafa Kazımi ile bir telefon görüşmesi yaptı.

GÜNDEM 21.08.2021, 21:07 22.08.2021, 17:46
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Kazımi ile görüştü

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre, söz konusu görüşmede, iki ülke ilişkileri ve bölgesel hususlar ele alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görüşmede, askeri, ticari ve istihbari alanlarda ilişkilerdeki pozitif gidişattan memnun olduklarını, terörle mücadele hususundaki iş birliğini de artırmak gerektiğini dile getirdi.



"Köşeye sıkıştıkça bu tür yalanlara çok daha fazla sarılıyorlar"

PKK terör örgütünün Kandil'deki mevcudiyetinin yanı sıra doğrudan merkezi hükümetin kontrolünde olan Sincar ve Mahmur'da da varlığını sürdürdüğüne işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütü PKK'nın ve uzantılarının kullandığı bu yere düzenlenen son operasyonda, öncekilerde olduğu gibi, yalnızca örgüt üyelerinin hedef alındığını, vurulan hedefin terör örgütünün öne sürdüğü gibi sağlık merkezi veyahut hastane değil, örgütün barınma yerlerinden biri olduğunu ifade etti.

PKK terör örgütünün köşeye sıkıştıkça bu tür yalanlara çok daha fazla sarıldığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkemizin askeri beceriler yönünden ulaştığı üst düzey seviye ile birlikte bu operasyonlarda yüksek bir hassasiyet gösterdiğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)