Erdoğan imzaladı… Yeni atama listesi açıklandı

Bazı bakanlık ve kurumlar için yeni atama listesi açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla açıklanan yeni atama kararları, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.  

GÜNDEM 21.05.2022, 09:28 22.05.2022, 10:19
Erdoğan imzaladı… Yeni atama listesi açıklandı

Atama kararları çerçevesinde, Çalışma Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Seyrekoğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Nejat Fırat görevden alındı. Milli Eğitim Bakanlığı Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin ile Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdür Yardımcısı Erdem İsmetoğlu da görevden alınan diğer isimler oldu.

Metehan Başar, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Müşaviri olarak görevlendirildi

Açıklanan atama listesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Müşavirliği’ne Metehan Başar’ın atandığı duyuruldu. Sağlık Bakanlığı Müfettişi olarak ise Duygu Kara görevlendirildi. Müfettiş Yardımcısı olarak görevini sürdüren Kara, girdiği yeterlilik sınavında birinci olmuştu. Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı, Anayasa Mahkemesi Başkanlığı, Türk Patent ve Marka Kurumu ile Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesindeki boş kadrolara da çeşitli atamalar gerçekleştirildi. 

Yorumlar (0)