Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taklit eden öğrenci gündem oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mimiklerini ve sesini taklit ettiği videolarıyla gündeme gelen üniversite öğrencisi Muhammed Nur Nahya, “Lise döneminde arkadaşlarla aramızda yapıyordum. 7 senelik bir serüven. TikTok’ta bu videoları yayınlayınca çok izlendi ve sevildi” sözlerini kullandı.

GÜNDEM 10.02.2022, 15:21 10.02.2022, 15:27
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taklit eden öğrenci gündem oldu

İstanbul'da bir üniversitede eczacılık bölümünde eğitim gören 5. sınıf öğrencisi Nahya, 7 senedir Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı taklit ediyor. 

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 7 senedir taklit ediyorum” 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mimiklerini ve sesini taklit edebilen 24 yaşındaki üniversiteli genç, işin içine mizah katarak hazırladığı içerikleri sosyal medyada paylaşıyor. Nahya'nın söz konusu paylaşımları, kullanıcılar tarafından ciddi ilgi görüyor. Nahya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karantina sürecine yönelik hazırladığı içerikle bir defa daha gündem oldu.

Liseden beri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı taklit ettiğini belirten Muhammed Nur Nahya, “Arkadaşlar arasında lisede bunları yapıyordum. Bu 7 senelik bir serüven. TikTok’ta arkadaşım paylaştıktan sonra video çok tuttu ve çok izlendi. Ardından ben de içeriklerime mizah da ilave ederek TikTok’ta yeni içerikler paylaşmaya başladım.” açıklamasını yaptı.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan haricinde kimseyi taklit etmediğini belirten Nahya, “Zaten başka taklit yapamıyorum. Yalnızca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı taklit edebiliyorum. 7 ay önce videom TikTok’ta paylaşıldı. Onun üzerine ben de TikTok’a girdim ve böylece sevildi ve yayıldı” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)