Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teftiş!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı'nda yapımı devam eden hastaneleri teftiş ediyor. Erdoğan, Hadımköy'deki hastanede de denetim yapacak.

GÜNDEM 09.05.2020, 15:37 09.05.2020, 15:53
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teftiş!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Covid-19 (yeni tip koronavirüs) salgınıyla mücadele çerçevesinde Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı'nda yapımı devam eden hastaneleri teftiş etti.

Tarabya'daki Huber Köşkü'nden öğle saatlerinde helikopterle ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Nisan'da yapılacağı duyurulan Sancaktepe'deki Çok Amaçlı Acil Durum Hastanesi'ne iniş yaptı.

İnşaat alanında ve hastane binasında incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından bir hasta odasında çalışmalara ilişkin bilgi verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, inşaatta çalışan işçileri de selamladı.

Hastane teftişinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve ona eşlik eden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Cumhurbaşkanlığına bağlı İletişim Başkanlığının başında bulunan Fahrettin Altun'un maske takmaması dikkat çekti.

Yassıada'yı havadan inceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra  Atatürk Havalimanı yerleşkesine yapılan hastaneyi incelemek için helikopterle Sancaktepe'den ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı'na geçerken, "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" ismiyle yeniden düzenlenen Yassıada'da yapılan çalışmaları havadan gördü.

Erdoğan, Atatürk'ü de denetledi!

Atatürk Havalimanı'nda 9 Nisan'da temeli atılan hastane inşaatındaki çalışmaları da teftiş eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, incelemelerde bulunmak üzere Hadımköy'deki hastane alanına geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeşilköy Çok Amaçlı Acil Durum Hastanesi'nde de incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada inşaat çalışanlarına hitap ederek, gayretlerinden ötürü her birine ayrı ayrı teşekkür ettiğini ifade etti.

Yorumlar (0)