Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, HDP binasına saldırıya ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Antalya İl Teşkilatı'ndaki programa iştirak etti. Erdoğan, İzmir'de HDP il binasına yönelik saldırı hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 19.06.2021, 18:23
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, HDP binasına saldırıya ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da AK Parti İl Teşkilatı Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "İzmir'deki provokatif saldırıyı en şiddetli şekilde kınıyoruz. Saldırıyı gerçekleştiren şahsın tüm bağlantıları ortaya çıkarılacak ve en ağır cezayı alacaktır." ifadelerini kullandı.

"Sıkıntı yerel yönetimlerde"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar ise şu şekilde:

"Antalya'da hükümet yatırımları hususunda en ufak bir gerileme mevzubahis değil fakat yerel yönetimde durum hiç iç açıcı değil. Su fiyatları hepinizin malumu. Antalya, Ankara ve İstanbul'da da durum aynı.

"Turizmde hedefimiz 70 milyon"

Turizmde asıl amacımız 2019 yılındaki 52 milyonluk turist sayısını en kısa süre içinde tekrar yakalayıp ardından 70 milyon hedefine doğru yürümektir.

"2013'ten bu yana Türkiye hedef alınıyor"

Son 8 senedir kesintisiz olarak yaşadığımız saldırılarda amaç doğrudan ülkemizdi, Türk milletinin istikbali, istiklali, kazanımları ve kazanacaklarıydı.

"Giden gitsin"

Biz bir dava partisiyiz. Bu davanın üyesi olanlar birbirinin aleyhinde asla konuşamaz. Bırakın gidenler gitsin.

Erdoğan, muhalif seçmene seslendi

Muhalefet partilerinden hiçbiri hizmet ve eser ve siyasetine emsal teşkil edebilecek vizyona sahip olmadığını anlatmalıyız.

Buradan İYİ Partili kardeşlerimize sesleniyorum. Cumhur İttifakı olarak biz bu yolda milletimizin sesiyiz.

"İzmir'deki saldırıyı kınıyoruz"

İzmir'deki provokatif saldırıyı en şiddetli şekilde kınıyoruz. Saldırıyı gerçekleştiren şahsın tüm bağlantıları ortaya çıkarılacak ve en ağır cezayı alacaktır."

Yorumlar (0)