Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında müteahhide tepki: "Ne diyor bu ya?"

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri'nin temel atma törenine katılan ve müteahhit firmanın 36 ay süre sözlerini çok bulan Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında "Bu müteahhiti değiştirelim." şeklinde tepki gösterince 1 yıl sözü aldı.

GÜNDEM 20.05.2022, 17:19 20.05.2022, 17:39
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında müteahhide tepki: "Ne diyor bu ya?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri'nin temel atma törenine katıldı. Konuşması esnasında sahneye çağırdığı müteahhit şirketin yetkilisinden projenin bitişi için zaman isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 36 ayı duyunca tepki gösterdi.

"Bu müteahhidi değiştirelim"

"Ne diyor bu ya? Ne yapıyorsun sen? Sen nasıl Fatih torunusun?" sözleriyle süreyi çok bulduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hamza Bey, 36’dan başladı. 30 aya indi. Bu müteahhidi değiştirelim." şeklinde tepki gösterdi.

Alkışlar ve gülüşmelerle açıklamalarını sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleymaniye'nin bitirilme zamanından örnek verdi.

"Gece-gündüz çalışacaksınız"

Müteahhitten 1 yılda projenin bitirilmesi konusunda söz alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki yıl bu günlerde kesinlikle burayı bitirmeniz gerek. Vardiya sistemlerini değiştireceksin. Kimse burada rahatsız olmaz merak etme. Gece-gündüz çalışacaksınız. Şahit olun, söz veriyor. Aldığımız söz, inşallah yerine gelir." açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)