Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'a gidiyor

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in daveti üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, TEKNOFEST'e katılmak amacıyla Azerbaycan’a günübirlik bir ziyaret düzenleyecek. 

GÜNDEM 28.05.2022, 10:15 29.05.2022, 09:19
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'a gidiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Azerbaycan'a bir ziyaret gerçekleştirecek.

TEKNOFEST, Bakü’de yapılacak 

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, ilk kez yurt dışında gerçekleştirdiği Bakü'de Azerbaycanlılardan ilgi görüyor

7'den 70'e bütün Azerbaycanlılardan yoğun ilgi gören etkinlikte, 29 Mayıs tarihine kadar çeşitli teknoloji ve gösteri yarışmaları yapılacak.

Erdoğan, Aliyev’in daveti üzerine gidecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in davetlisi olarak bu heyecana ortak olmak üzere; Azerbaycan'a bir ziyaret düzenleyecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından gelen açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'ın Bağımsızlık Günü'ne denk düşen ziyaret kapsamında Türkiye haricinde ilk kez başkent Bakü'de gerçekleştirilen "Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Azerbaycan"ın Seçkin Gözlemci Günü'ne katılacak." sözlerine yer verildi.

Ödülleri Erdoğan verecek

Yarışmalarda 1’inci olanlar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden ödüllerini alacak.

Yorumlar (0)