Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aşı çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Okulların yüz yüze eğitime açıldığı, iş yerlerinin tam kapasiteyle üretime geçtiği bu dönemde vatandaşlarımızı aşılarını tamamlamaya ve yaptırmaya çağırıyorum." dedi.

GÜNDEM 06.09.2021, 21:00 07.09.2021, 11:07
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aşı çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.
 


Yardım kampanyası

Erdoğan, son afetler için organize edilen yardım kampanyasında toplanan miktarın 345 milyon TL'ye ulaştığını açıkladı.

Erdoğan, "Özel sektör dahil olmak üzere, bütün kurumlarımızı ve vatandaşlarımızı AFAD'ın yönergeleri doğrultusunda afet planlarını gözden geçirmeye, eksiklerini tamamlamaya çağırıyorum." dedi.

Büyüme hedefini açıkladı

Büyüme hedeflerine ilişkin konuşan Erdoğan, "Bu seneyi yüzde 9'luk büyüme ile kapatmayı öngörüyoruz. Yurt içi borçlanmada altın ve döviz alımını düşüreceğiz. Dış ticarette uzak ülkeler stratejisini uygulamaya alacağız. KOBİ'lerin dijital dönüşüm projelerine çok daha fazla katkı sunacağız." dedi. 

Aşı olmaya davet etti

Erdoğan, "Okulların yüz yüze eğitime açıldığı, iş yerlerinin tam kapasiteyle üretime geçtiği bu dönemde vatandaşlarımızı aşılarını tamamlamaya ve yaptırmaya çağırıyorum." sözlerini sarf etti.

Çeltik alım fiyatlarını açıkladı

Çeltik fiyatlarına ilişin olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ton başına baldo için 5 bin 500 TL, Osmancık için 4 bin 500 TL, Luna için 4 bin TL alım fiyatı uygulanacaktır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)