Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama: Elektrik faturalarında indirim olacak mı?

Kovid-19’u atlatan ve testi negatife dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da basın mensuplarının sorularını cevapladı. 3 doz BioNTech ve 2 doz Sinovac aşısı olduğunu anımsatan Erdoğan, aşıların da katkısıyla izolasyon dönemini çok rahat atlattığını ifade etti. Erdoğan, elektrik faturaları konusunda gelen şikayetler hakkında “Vatandaşımızı rahatlatmak amacıyla elimizden gelen bütün indirimi uyguladık, bunu yapmaya devam ediyoruz'' sözlerini kullandı.

GÜNDEM 11.02.2022, 15:53 11.02.2022, 16:08
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama: Elektrik faturalarında indirim olacak mı?

Kovid-19’u atlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün kaldığı yerden çalışmalarına devam ediyor.

“Çok rahat geçti, aşının faydası çok oldu”

Bugün İstanbul’da cuma namazı için Çamlıca Camii'ne geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, cami çıkışı basın mensuplarının sorularını cevapladı ve şunları söyledi:

''Süreci çok rahat atlattım. Bunda tabii ki aşının faydası oldu. Ben 3 BioNTech, 2 de Sinovac oldum. Aşıların etkisiyle birlikte kısa sürede ve rahat bir şekilde bunu atlattım. 4-5 günde negatife döndük. Bu süreçte ne yorgunluk ne de kırgınlık oldu. Ulusal ve uluslararası çalışmaların hepsini evde yürüttüm.”

Emine Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin de bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “O henüz atlatamadı. Bütün tedbirlere şu an devam ediyor. Pazartesi gününe kadar inanıyorum ki atlatır.” sözlerini kullandı.

Elektrik faturaları: ‘Elimizden geleni yaptık, yapmaya devam ediyoruz’

Elektrik faturalarına ilişkin gelen şikayetler ve muhalefet partilerinin bu konudaki eleştirilerine cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı:

“Muhalefetin doğalgaz ve elektrik faturalarındaki spekülatif çabalarını boşa çıkarmak lazım. Muhalefetin söylediği gibi bir durum yok. Şu anda batıda doğalgaz, elektrik fiyatları nerelerde? Şu biz vatandaşımızı rahatlatabilmek adına elimizden gelen indirimi yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Milletimizi enflasyona ezdirmedik, bundan sonra da ezdirmeyeceğiz. Birleşik Arap Emirlikleri’ni, pazartesi günü ziyaret edeceğim.”

Yorumlar (0)