Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu zorlu süreci en kısa sürede atlatacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bilgi Koordinasyon Merkezi'nde, son dönemdeki orman yangınlarına yönelik açıklama yaptı ve "Bu  zorlu süreci, inşallah en kısa sürede atlatacağız" sözlerini kullandı.

GÜNDEM 03.08.2021, 17:51
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu zorlu süreci en kısa sürede atlatacağız

Devlet Bilgi Koordinasyon Merkezi'nde, orman yangınlarıyla ilgili gerçekleştirilen toplantıya Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlık yaptı.

Son durum hakkında bilgi alındı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bulunan merkezde Erdoğan, büyük ekrana verilen görüntülerle yetkililerden, yangın bölgelerindeki duruma ilişkin bilgi aldı.

Ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Orman yangınlarıyla mücadele ettiğimiz bu günlerde milletim adına, geçmiş olsun dileklerini, desteğini, taziyelerini ileten, ve yardım gönderen ya da yardıma hazır olduklarını bildiren bütün dost ülke ve organizasyonlara teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

“Bu zorlu süreci inşallah en kısa sürede atlatacağız” şeklinde konuşan Erdoğan, şunları söyledi:

“Bilhassa desteklerini ilk günden itibaren esirgemeyen değerli dostum, Azerbaycan'ın Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'e, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e milletim adına teşekkürlerimi iletiyorum. Katar Emiri Şeyh Temim, komşumuz İran'ın Cumhurbaşkanı Reisi,  Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski ve Hırvatistan Cumhurbaşkanı Milanovic’e gösterdikleri güçlü dayanışma sebebiyle şükranlarımı sunuyorum."

Yorumlar (0)