Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizimki TEKNOFEST kuşağı

Programı kapsamında Adana'yı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle buluştu.

GÜNDEM 10.10.2021, 21:49
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizimki TEKNOFEST kuşağı

Programı kapsamında Adana'yı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün toplu fabrika açılışlarını gerçekleştirdi. Partililere ve yurttaşlara seslenen Erdoğan, son olarak gençlerle bir araya geldi.


"Bizimkisi TEKNOFEST kuşağı"

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar: 

"Ben bu yolda gençlerle birlikte yürüdüm, gençlerle sonuç aldım. Külliye'ye yolunuz düşerse orada da çalışma arkadaşlarımızın büyük çoğunluğunun gençlerden oluştuğunu göreceksiniz. Sizlerin hayat sevinci, vizyonu, umudu daha çok çalışma şevki veriyor.

Gençlerle aramıza girmeye kalkışanlara diyoruz ki siz kendi işinize bakın. Biz gençlerle aramıza hiç kimseyi sokmayız. Ben yeni bir terim ortaya koydum. Bizimkisi TEKNOFEST kuşağı.

Yurt problemi diye bir şey mevzubahis değil. Siz hiç 45 TL burs aldınız mı? Göreve geldiğimde burs 45 TL'ydi. Şimdi nerede burs? Biz bir farkın iktidarıyız. 

"Nefret ve kinleri arttı"

Türkiye'de yönetime geldiğimizden bu yana yaptığımız onca esere karşın bize nefret ve kinleri artan bir kesim var. Bay Kemal, İzmir'den milletvekili seçildi. İstanbul'dan şu anda İzmir'e 3,5 saatte ulaşabiliyor. Peki bir teşekkürü var mı? Yok. 7 saatlik yol 3,5 saate düşmüşse burada bir teşekkür etmez mi insan?

Çünkü bunlar bizim gençlerimizi kendi değerleriyle, kendi kökleriyle buluşturmamıza tahammül edemiyorlar. 

Geçtiğimiz günlerde Paris İklim Anlaşması'na onay verdik. Sizlere bırakacağımız 2053'ün 'Yeşil Kalkınma Projesi'ni de ilan ettik. Bu adımı başkası atsaydı, yere göğe sığdıramazlardı. Fakat biz yaptığımız için sağır kesildiler."































Yorumlar (0)