Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adınızı tarihe altın harflerle yazdırdınız

Çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binası önündeki evlat nöbetleri 1000’inci gününe girdi. Telefonla bağlanarak Diyarbakır annelerine seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Adınızı tarihe altın harflerle yazdırdınız” ifadelerini kullandı. 

GÜNDEM 29.05.2022, 13:16 29.05.2022, 13:19
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adınızı tarihe altın harflerle yazdırdınız

Diyarbakır annelerine destek olmayı sürdüreceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefon aracılığıyla yaptığı konuşmada, “Ortaya koymuş olduğunuz mücadelenin bir eşi benzeri yoktur. Bu mücadele ile adınızı tarihe altın harflerle yazdırdınız. Şahsım, milletim ve ülkem adına siz değerli ailelerimize ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştu. 

“Terör örgütünün tüm faaliyet alanlarını teker teker kapatıyoruz”

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gerçekleştirdiği operasyonlar ile PKK’ya ağır darbe vurduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Diyarbakır annelerimizin gösterdiği büyük mücadeleyi, bizler de sahada birbirinden önemli operasyonlar gerçekleştirerek tamamlıyoruz. Terör örgütlerine yönelik kapsamlı faaliyetlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Artık evlatlarımızı kandıramayan bu hain terör örgütünün tüm faaliyet alanlarını teker teker kapatıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)