Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nı tebrik etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ikinci müsabakasında Norveç’i 3-0'lık skorla geçen Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı tebrik etti. Erdoğan, Bakan Kasapoğlu'nun cep telefonundan teknik direktör Şenol Güneş ve takım kaptanı Burak Yılmaz ile görüştü.

GÜNDEM 28.03.2021, 00:56 28.03.2021, 16:47
Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'nı tebrik etti

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ikinci karşılaşmasında İspanya’nın Malaga kentinde karşı karşıya geldiği Norveç’i 3-0’lık skorla devirdi. 

Erdoğan'dan tebrik

Mücadelenin ardından TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) Başkanı Nihat Özdemir ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, soyunma odasına inerek kırmızı-beyazlıları tebrik etti. Ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Bakan Kasapoğlu'nun cep telefonundan teknik patron Şenol Güneş ve takım kaptanı Burak Yılmaz ile görüştü. Alınan galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Erdoğan, "İyi olmamak imkansız. Harika bir galibiyet. Tüm oyuncu arkadaşları kutluyorum. Kolektif futbol dersi verdik." sözlerini sarf etti.

Erdoğan'a davet

Öte yandan, Nihat Özdemir, Şenol Güneş ve Burak Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 30 Mart Salı günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olan Letonya karşılaşmasına davet etti.

Yorumlar (0)