Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Nisan etkinliğinde çocuklarla şarkı söyledi!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarla buluşup şarkı söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Çocuklar için savaşı bitirmek istiyoruz' sözlerini kullandı. 

GÜNDEM 23.04.2022, 16:28
Cumhurbaşkanı Erdoğan 23 Nisan etkinliğinde çocuklarla şarkı söyledi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir Millet Bahçesi'nde düzenlenen 23 Nisan TRT Çocuk Şenliği'ne katıldı ve çocuklarla şarkı söyledi.

Konuşmalardan sonra çocukları sahneye alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan şarkısını çocuklarla beraber söyledi.

“Çocukların gülüşüne ihtiyacımız var”

Çocuklara hediye edilen bayramda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklar için savaşı bitirmek istediklerini ifade etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde;

"Kuzeyimizde 2’nci ayını geride bırakan savaşın devam etmesini kaygıyla takip ediyoruz. Böyle süreçlerde çocukların, yaşamımızı güzelleştiren gülüşüne ihtiyacımız var. Savaşı bitirmek için sergilediğimiz gayretin en büyük motivasyon kaynağı çocuklarımızdır. Çocukların kulakları, bombaların ya da silahların sesleriyle değil, akranlarının neşeli ve sevinçli sesleriyle çınlamalıdır.”

"Salgın geride kaldı, arkadaşlarınızla buluşun"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini “Salgın sürecinde evden çıkamadığınızın farkındaayım. Bu günler geride kaldı artık temiz tabiatla, havayla ve arkadaşlarınızla buluşun. Dersleriniz haricinde, edebiyat ve spor gibi kendinizi mutlu edeceğiniz konularda çalışın." ifadeleriyle tamamladı.

Yorumlar (0)