Cumhurbaşkanı, bayram ikramiyesi için tarih verdi 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı ikramiyeleri için tarih verdi. Erdoğan, Mayıs 2021’de ikramiyelerin yatacağını bildirdi. 

GÜNDEM 11.04.2021, 16:06 12.04.2021, 11:23
Cumhurbaşkanı, bayram ikramiyesi için tarih verdi 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün, Uluslararası Demokratlar Birliği Kadın ve Gençlik Kolları toplantısına katıldı. Üye kabulü olarak gerçekleştirilen toplantı kapsamında basın mensuplarına da açıklama yapan Erdoğan, Ramazan Bayramı ikramiyeleri konusuna değindi. 

Sayısı milyonları bulan emeklileri rahatlatacak müjdeyi veren Cumhurbaşkanı, ikramiyede artış yapılacağını da söyledi.



Mayısın ilk haftasında geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyesinin Mayıs ayının ilk haftasında yatacağını ve de zamlı olacağını belirtti. Cumhurbaşkanı, “3 sene önce emeklilerimize biner lira ikramiye verdik ve bu uygulamayı o günden beri devam ettiriyoruz. Bu yıl enflasyon rakamlarına göre artırılacak olan ikramiye, Ramazan Bayramı için mayıs ayının ilk haftasında, Kurban Bayramı için de temmuz ayının ortasında yatırılacak.” ifadelerini kullandı.

Kabul kapsamında konuşma yapan Cumhurbaşkanı, Covid-19 salgını hakkında açıklamalarda bulundu. Covid-19 salgını kapsamında yaşanılan zorlu günlerin ülkemiz için müjdeli kapılara gebe olduğuna inandıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı, ülkemizin, bu salgın sürecini başarılı şekilde atlatacağını belirtti. 

Yorumlar (0)