Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan Sedat Peker'e yanıt

Oktay Saral, hakkında 'organize suç örgütü yöneticisi ve mensubu olmak' suçlamasıyla soruşturma başlatılan Sedat Peker’e cevap verdi.

GÜNDEM 30.05.2021, 20:31
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı'ndan Sedat Peker'e yanıt

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, organize suç örgütü üyeliğinden hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker’in 8'inci videosu üzerine açıklama yaptı. 


(Oktay Saral)

"Seninle de helalleşeceğiz"

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, Peker’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında da “Seninle de helalleşeceğiz ağabey...” dediği video üzerine, “Devletimiz gereken her şeyi yapacak.” ifadelerini kullandı.

"Herkes öğrenecek..."

Saral, “Peker, gerçekleştirdiği ipe sapa gelmez açıklamalarla kendi iradesinin dışında Türkiye düşmanları ve içerideki tüm şer ittifaklarının emrinde olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Devletimiz gereken her şeyi yapacak ve hiçbir güç bu ülkenin bu tarz saçmalıklarla sarsılamayacağını öğrenecek.” sözlerini sarf etti.

Ne olmuştu?

Sedat Peker, paylaştığı yeni videosunda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenmişti. “Tayyip ağabey” diye seslenen Peker, yayımlayacağı yeni videoda Erdoğan ile olan geçmişini anlatacağını dile getirmişti.

Yorumlar (0)