Çorum’daki kayıp çocuktan acı haber geldi

Çorum’da geçtiğimiz gün yaşanan olay yürekleri acıttı. 13 yaşında olan ve hakkında kayıp bildirimi yapılan bir çocuk arama çalışmalarının ardından yol kenarındaki bir su birikintisinde ölü olarak bulundu.

GÜNDEM 11.10.2021, 12:59 12.10.2021, 10:43
Çorum’daki kayıp çocuktan acı haber geldi

Çorum’un Alaca ilçesinde meydana gelen olayda; mevsimlik bir tarım işçisinin oğlunun kayıp olduğu bildirildi. Kayıp ihbarı yapılan çocuk bölgede arandı, ancak cesedi bir isale hattı inşaatının oluşturduğu su birikintisinde bulundu.  

Çocuğun Şanlıurfa'dan çalışmak için buraya gelen mevsimlik tarım işçisi Kubacık ailesinin oğlu olduğu anlaşıldı. 13 yaşındaki Ali Kubacık’tan haber alamayan ailesi hemen yetkililere başvurdu, bunun üzerine yakın çevrede arama çalışmaları başlatıldı.

İhbardan 6 saat sonra su birikintisinde bulundu

Uzunca bir sürenin ardından bölgedeki isale hattındaki bir su birikintisinde arama yapılmasını isteyen ekipler AFAD Müdürlüğü’nden yardım talep etti.  Gecenin karanlığında yaklaşık 3 metre derinliğindeki birikintiye giren AFAD’a bağlı dalgıçlar, ihbarın yapılmasından yaklaşık 6 saat kadar sonra çocuğun cansız bedenini buldu.

Hemen sudan çıkartılan cenazenin, otopsi işlemleri için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği bildirildi.

Çocuğun bulunduğu su birikintisinde hiçbir uyarıcı levha olmaması ve herhangi bir güvenlik önleminin alınmamış olduğu da gözlerden kaçmadı.

Yorumlar (0)