Çorum'da gülümseten maske diyaloğu: "Yemin et ceza yazmayacaksın"

Çorum'da polis ekipleri denetimleri sırasında yolda bir kadının maske takmadığını görünce uyarıda bulunmak için T.C'sini istedi. Ceza kesileceğinden endişe duyan genç kadının polisle diyaloğu ise gülümseten anlara sahne oldu.

GÜNDEM 04.09.2020, 22:52
Çorum'da gülümseten maske diyaloğu: "Yemin et ceza yazmayacaksın"

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele dahilinde Çorum'da da polisler tarafından maske denetimleri yapıldı.

Denetimler esnasında maske takmayan bir kadını gören görevli ve polis arasında yaşanan diyalog ise gülümseten anlara sahne oldu.

Gazi Caddesi'nde denetimlerini sürdüren polis ekipleri maskesiz olarak gezen kadını durdurup maske takması için uyarılarda bulunarak kimliğini istedi.

"Uyarı ne kadar?"

Kadın maske takınca nefes alamadığını söyleyerek, "Neden ceza mı yazacaksın?" diye soru yöneltince polis uyarı yazacağını söyledi. Kadın ise cevaben "Uyarı ne kadar" sorusunu sordu.

"Yemin et ceza yazmayacaksın"

Maskesini takmasının ardından Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasını polise veren kadın "Yemin et ceza yazmayacaksın, söz ver" dedi. Polis ve kadının arasındaki bu diyalog gülümseten anlara neden oldu.

Yorumlar (1)
Mahmut 4 yıl önce
aptal sarışınlıgı tutmuş