Çöp evde bulunmuştu… Cem Muhammet’ten sevindiren haber

Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bir çöp evde baygın halde bulunarak tüm Türkiye’nin konuştuğu isim haline gelen 9 yaşındaki Cem Muhammet’in tedavi süreci tamamlandı. Talihsiz çocuğun taburcu edildiği açıklandı. 

GÜNDEM 16.08.2022, 12:43
Çöp evde bulunmuştu… Cem Muhammet’ten sevindiren haber

Nilüfer ilçesinde yer alan Sakarya Mahallesi’nde bir çöp evi boşaltmak için harekete geçen ekipler, odada baygın ve kilitli vaziyette bulunan 9 yaşındaki Cem Muhammet A.’yı görünce dehşete düştü. Vakit kaybetmeden hastaneye kaldırılan küçük çocuğun, teyzesi Kamuran Pınar A. tarafından alıkonulduğu ortaya çıktı. 

Teyzesi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti

Gözaltına alınan Kamuran Pınar A., Cem Muhammet’in kardeşinin oğlu olduğunu ve bebekliğinden beri annesinin baktığını söyledi. Annesi ölünce küçük çocuğu yanına aldığını söyleyen Kamuran Pınar A., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Önce annesine teslim edilen ardından savcılık emriyle yeniden alınarak tedavi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Cem Muhammet A.’dan sevindiren haber geldi. 

22 gün sonra taburcu oldu

Bir süredir tedavi süreci devam eden küçük çocuk 20 kiloya ulaşarak 22 gün sonra taburcu edildi. Tedavisi tamamlanan Cem Muhammet A., Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelleri tarafından teslim alınarak adresi gizli tutulan bir eve yerleştirildi. Öte yandan küçük çocuğun fiziksel ve psikolojik tedavi süreçlerinin devam edeceği ve kontrollerinin takip edileceği belirtildi. 





Yorumlar (0)