Çöp evde bulunan çocuğun babası: DNA testini bekliyorum, şikayetçi olacağım!

Bursa'daki çöp evde bulunan Cem Muhammed A.'nın annesi Yasemin A.'nın eski eşi olduğunu söyleyen Ufuk Çelikkol, "Annesine sorunca babasının kim olduğunu söyleyemedi. DNA testi istedim. Sonuçların ardından teyze Kamuran Pınar Acar hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Cem'e sahip çıkacağım. Bir çocuğa böyle muamele edilemez." dedi.

GÜNDEM 29.07.2022, 18:26 29.07.2022, 18:35 Hakan Öksüz
Çöp evde bulunan çocuğun babası: DNA testini bekliyorum, şikayetçi olacağım!

Bursa'da teyzesi tarafından 1 yıl boyunca çöp evde tutulan 9 yaşındaki Cem Muhammed A.'nın hali görenleri dehşete düşürdü. Olay, Nilüfer ilçesinde bir apartmandaki daire kiralayan Kamuran Pınar Acar'ın borcunu ödememesiyle ortaya çıktı. Mahkeme kararıyla eve giren yetkililer, çöp yığınlarıyla dolu evde zayıflamış, tırnakları ve saçları uzamış Cem Muhammed A.'yı buldu.

Teyze Kamuran Pınar Acar tutuklanmıştı

Çalışmak için Antalya'ya giden Cem Muhammed A.'nın annesi Yasemin A., "Çocuğumu henüz 19 aylıkken anneannesine bırakıp çalışmak için Antalya'ya gittim. Bir süre sonra Cem'i yanıma alacaktım. Annemin vefat etmesiyle çocuk kardeşim Kamuran Pınar Acar'a kaldı. Annemin cenazesinde çocuğumu kaçırdı. Bir türlü ulaşamadım." demişti. Olayın ortaya çıkmasının ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan teyze Kamuran Pınar Acar tutuklandı. 

Ufuk Çelikkol: Çocuğuma sahip çıkacağım!

Çöp evde bulunan Cem'in babası olduğunu belirten Ufuk Çelikkol, çocuğunun yaşadığı şeyleri yeni öğrendiğini söyledi. Cem'in annesi Yasemin A. ile uzun süre önce yollarını ayırdıklarını dile getiren Ufuk Çelikkol, İstanbul'da yaşadığını ve ayakkabı imalatçılığı yaptığını dile getirdi. Çocuğunun bu hale düşmesine neden olan teyze Kamuran Pınar Acar'dan şikayetçi olacağını söyleyen Çelikkol, "Çocuğuma sahip çıkacağım." dedi.

"DNA testi için başvurdum"

Olayı televizyonda gördüğünü şüphelendiğini söyleyen Çelikkol, "DNA testinin yapılmasını istedim. Bu gerekçeyle Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundum. Başvurum şu an inceleniyor. Sonuçların ardından çocuğuma sahip çıkacağım. Maddi ve manevi olarak gerekenleri yapacağım." diye konuştu.

"Eminim ki Cem'e şiddet uygulamıştır"

Eski eşi olan Yasemin A.'ya çocuğun babasının kim olduğunu sorduğunu belirten Çelikkol, "Bu soru üzerine şaşırdı ve kekeledi. Bu nedenle şüphelendim. Yasemin ile 2009'da tanıştıktan bir yıl sonra evlendik. Boşanırken o hamileydi. Kesin DNA sonuçlarının ardından teyze Kamuran Pınar Acar'dan şikayetçi olacağım. Eminim ki Cem'e şiddet uygulamıştır. Bunun için de rapor isteyeceğim. Bir çocuğa böyle muamele etmek yanlış. Onun benim çocuğu olduğunu bilsem böyle bırakır mıydım?" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)