CHP'den Selvi Kılıçdaroğlu'nun uyuduğu anlara ilişkin açıklama

CHP Kadın Kolları, Selvi Kılıçdaroğlu’nun uyuduğu görüntüye yönelik etkinlik öncesi kendisine serum takıldığını ve Kovid-19 testinin pozitif çıktığını bildirdi. 

GÜNDEM 04.12.2022, 17:20
CHP'den Selvi Kılıçdaroğlu'nun uyuduğu anlara ilişkin açıklama

CHP, İkinci Yüzyıla Çağrı ismiyle düzenlediği organizasyonda Vizyon Belgesi'ni duyurdu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'Endüstriyel Dönüşüm Başdanışmanım' sözleriyle duyurduğu Jeremy Rifkin'in konuşma yaptığı esnada dikkat çeken bir görüntü kameralara yansıdı.

Selvi Kılıçdaroğlu'na etkinlik öncesi serum takılmış

Rifkin'in konuştuğu esnada Kılıçdaroğlu'nun yanında oturan eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun gözlerinin kapalı olduğu ve uyuduğu iddia edilmişti.

Sosyal medyada birçok kişi görüntüyü paylaşarak çeşitli yorumlar yaptı.

CHP Kadın Kolları açıklama yaptı

Görüntülerden sonra CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP'in dünkü vizyon belgesi toplantısında Selvi Kılıçdaroğlu'nun uyukladığı anlara yönelik açıklamada bulundu.

"Serum takıldı, koronavirüs testi pozitif çıktı"

Aylin Nazlıaka, Selvi Kılıçdaroğlu için "Etkinlikten önce serum takıldı, Covid testi pozitif çıktı." şeklinde açıklama yaptı.

Aylin Nazlıaka açıklamasında şunları söyledi:

"Genel başkanımızın değerli eşi Selvi Kılıçdaroğlu da önemli bir güne tanıklık etmek istemişti. Fakat biraz rahatsızdı. Buna rağmen sağlık koşullarını zorlamak istedi. Etkinliğe gelmeden önce kendisine tedavi uygulandı, serum verildi. Hatta bu sebeple 11 dakika kadar geç başladı. Genel Başkanımız da eşinin tedavisinin tamamlanmasını bekledi. 

Salonda konuşmalar yapıldığı esnada Selvi Hanım’ın bir anlık gözünü kapattı. Ayrıca Selvi Hanım daha sonra test yaptırdı, bunu paylaşmak durumunda olmak da çok utanç verici ama kendisinin koronavirüs pozitif olduğu da ortaya çıktı. Buradan kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Selvi Hanım, bırakın genel başkanımızın eşi olmasını, bir kadın olarak eşinin önemli bir gününde yanında olmak istemiştir."

Yorumlar (0)