Çetenin bir milyonluk vurgunu, polis tarafından bozuldu!

İstanbul’da 1 milyonluk vurgun yapan çete, polisin girişimleriyle çökertildi. 8 farklı eve baskın yapan polis ekipleri, 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Güvenlik kameralarına ise soyguncuların yakalanma anları yansıdı.

GÜNDEM 23.02.2021, 15:13 24.02.2021, 12:14
Çetenin bir milyonluk vurgunu, polis tarafından bozuldu!

İstanbul’da Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine bir hırsızlık ihbarı geldi.  28 Ocak ve 19 Şubat tarihleri arasında belirlenen duruma göre; Kadıköy, Üsküdar, Küçükçekmece, Büyükçekmece, Esenler, Avcılar, Bahçelievler, ve Eyüp Sultan ve Güngören’de hırsızlık yapıldığı bilgisi amirliğe geldi.

6 şüpheli belirlendi

Bu ihbarın ardından harekete geçen büro amirleri, hırsızları yakalamak için soruşturma başlattı. Çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen büro amirleri, şahısların eşkallerini belirledi. Ekipler bu incelemenin ardından, 6 tane şüpheli belirledi. Hırsızlardan birini suçüstü yakalayan polis, diğer şüphelileri ise 8 faklı eve basın düzenleyerek buldu.

Zanlıların yakalanma anları kameraya yansıdı

1 Milyon TL vurgun yapan hırsızlık çetesi çökerten ve 6 zanlıyı tutuklayan polis ekipleri, suçluları emniyette işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye sevk etti. Ayrıca güvenlik kameralarına da şüphelilerin polis ekiplerini görünce kaçmaları ve bir şüphelinin yakalanma anları yansıdı.

Yorumlar (0)