Ceren Özdemir'in babası: Bu vakalarda idam cezası gerekli!

Ordu'da evinin önünde bıçaklanarak öldürülen Ceren Özdemir'in babası Yılmaz Özdemir, idama karşı olduklarını ancak bu tarz vakalarda idam cezasının gerektiğini ifade ederek, "Yarın yine bunları topluma bırakacaklar. Açığa alacaklar, açıktan yine kaçacaklar." dedi.

GÜNDEM 06.12.2019, 17:01
Ceren Özdemir'in babası: Bu vakalarda idam cezası gerekli!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu'da evinin önünde bıçaklanarak öldürülen genç balerin Ceren Özdemir'in ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi. 

Torun, Zaferi Milli Mahallesi'nde bulunan eve gelerek, burada baba Yılmaz ve anne Güfer Özdemir'e başsağlığı dileklerini iletti.

"Açıktan yine kaçacaklar"

Baba Yılmaz Özdemir, idama karşı olduklarını fakat bu tarz vakalarda idam cezasının gerektiğini kaydederek, "Yarın yine bunları topluma bırakacaklar. Açığa alacaklar, açıktan yine kaçacaklar. Ben gül gibi çocuğumu 20 yıldır yetiştirmiştim. Bunun kararını artık devlet büyükleri verecek. Bizim sorumluluğumuzda değil. Bu problemi büyüklerimiz çözecek." ifadelerini kullandı. 

"Senelerce garsonluk yaptım"

Çocuklarını yetiştirmek amacıyla senelerce garsonluk yaptığını ifade eden Yılmaz Özdemir, şunları söyledi:

"O çocuğumuzu yetiştirmek, bu hale getirmek için 35 senedir garsonluk yapıyorum. Bize düşen vatana millete faydalı çocuklar yetiştirmek. Ben de onu yaptım zaten. Başka da elimden bir şey gelmez."

Yorumlar (0)