Çelik: Rejimin süresi dolunca TSK görevini yerine getirecek!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Gelişmeler milli güvenliğin önemini ortaya koyuyor. Hazırlıklar tamamlandı. Rejime verilen süre dolunca TSK görevini yerine getirecek." dedi.

GÜNDEM 27.02.2020, 12:46 27.02.2020, 12:57
Çelik: Rejimin süresi dolunca TSK görevini yerine getirecek!

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, AK Partili vekillerle Ankara'da yapılacak olan buluşmaya ve gündemdeki konulara dair önemli açıklamalar yaptı.

Çelik'in açıklamaları...

"Kızılcahamam kampımıza hazırlanıyoruz. Arkadaşlarımız toplantı öncesinde sayın Cumhurbaşkanımızın konuşması ve değerlendirmesinden sonra serbest bir şekilde gerek iç ve dış politikalarla ilgili görüşlerini açıklıyor, değerlendirmelerini yapıyorlar. Bu çerçevede tüm bunların notlarını alıyoruz, Genel Merkez olarak bunlar üzerinde çalışıyoruz. Bu çalışmaları verimli bir şekilde gerçekleştiriyoruz."

"Terör oluşumu darmadağın edilmiştir"

"Tabi İdlib'de ve Suriye'de her gün ortaya çıkan gelişmeler bizim terörle mücadele ve Milli güvenliğimiz için bunun ne kadar gerekli olduğunu gösteriyor. Harekatlarımızla sınrıımızın dibinde bir terör devletçiğinin kurulmasını engellemek için zaruriydi ve bu terör oluşumu darmadağın edilmiştir. Bu mücadeleyi sınır ötesinde yapmasaydık sınırlarımızın içinde yapmak zorunda kalacaktık. Ve sonuçları bunun ne kadar doğru olduğunu göstermiştir."

"Artık tahammülümüz yoktur"

"Suriye'de yaşananlara Türkiye tamamen insani odaklı yaklaşmış ve bugüne kadar gelinmiştir. Milletimiz de milyonlarca kardeşini yüce gönüllülük gösterek misafir etmiştir. Bundan sonrasına artık tahammülümüz yoktur."

"İdlib'teki hazırlıklarımız tamamdır"

"İdlib'teki kararlılık kesin ve tereddütsüz bir kararlılıktır ve hazırlıklarımız tamamdır. Kimsenin bunu sorgulamaya hakkı yoktur. Milli güvenliğimizi doğrudan etkileyecek bir duruma sessiz kalamayız. 'Siz bir iki kulede durun. Rejim etrafınızı sarsın' gibi bir yaklaşımı asla kabul etmeyiz."

Yorumlar (0)