Çatışma! 14 PKK'lı terörist öldürüldü

Millî Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde terör örgütü PKK/YPG mensubu 14 teröristin etkisiz duruma getirildiği bilgisini verdi.

GÜNDEM 13.11.2020, 10:40
Çatışma! 14 PKK'lı terörist öldürüldü

MSB (Millî Savunma Bakanlığı), Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından icra edilen ve terör gruplarının temizlendiği Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde terör örgütü PKK/YPG üyesi 14 teröristin etkisiz duruma getirildiği müjdesini verdi.

Twitter hesabından bilgilendirme yapan Millî Savunma Bakanlığı, yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından icra edilen Barış Pınarı Harekâtı'nın kapsadığı bölgede sivil halkın güven ve huzur içinde yaşadığını, PKK/YPG terör örgütünün ise bu huzur ve güven ortamını bozmak maksadıyla zaman zaman sızma, taciz atışı, bombalı saldırı gibi terör eylemlerinde bulunduğu ancak kahraman Türk askerinin tüm bu girişimlere fırsat vermediği vurgulandı.

Millî Savunma Bakanlığı açıklamasında bölgede kahraman Türk komandolarının her türlü tedbiri aldığını, rutin tedbirler sırasında bir sızma girişimi yaşandığını ve kahraman Türk komandolarının bu sızma girişimi bertaraf ederek PKK/YPG terör örgütü mensubu 14 teröristi bir daha kötülük yapamayacak duruma getirdiği bilgisi paylaşıldı.

Yorumlar (0)